Popy

Pop Life Redhead Barbie 2009
tvář Steffie, Gold Label / max. 6800 ks
Ráda bych vám představila naši Popy. Jedná se o sběratelskou panenku, vyrobenou v roce 2009 ve speciální edici nazvané "Pop Life" k 50. výročí vzniku panenky Barbie. V této edici vyšla i blondýnka a černoška (AA  African-American). Panenky jsou oděné do černobílých oblečků s geometrickými vzory, které byly typické právě pro 60. léta.
Popy

A jak jsem se já dostala k této velmi neobvyklé panence? Mohou za to vlastně všechny holky, co vlastní nějakou zrzku. Uvědomila jsem si, že zrzavou panenku nemáme ani jednu a že je to velká škoda. Jednou jsem si jen tak brouzdala na Flickru a narazila na hrozně pěknou zrzavou panenku s opravdovými řasami. Měla culík a byla úžasná. Nedalo mi to a začala jsem pátrat o jakou panenku se vlastně jedná. No a narazila jsem na tuto Pop Life Redhead Barbie s velice zvláštním účesem.
Popy
V tu dobu jsem to nechala být, ale stále jsem musela na tuto zrzavou panenku myslet. No a jednoho dne, kdy byl kurz opravdu hodně nízký, jsem se rozhodla si ji pořídit. Našla jsem na ebayi tu nejlevnější nahou s nejnižším poštovným. Rozdíl mezi nahou a oblečenou panenkou se židličkou v originální krabici byl 1000,- Kč. I když by se mi její obleček moc líbil a vlastně i ta židlička, já jsem měla převážně zájem o panenku samotnou.
Popy
Velkou výhodou této panenky je, že má plně kloubové "pivotal" tělíčko. Takže člověk vlastně ušetří za "nakloubování". Rozdíl mezi tělíčky fashionistas a pivotal krásně popsala Irča tady.
Popy
Snažila jsem se jí obléci něco, co by alespoň malinko korespondovalo s jejím původním oblečkem. Bohužel v mém omezeném počtu jsem toho moc na výběr neměla. Určitě se budu snažit ušít jí něco velmi podobného jejímu originálnímu oblečku, tedy z pohledu barev. Overálek to ale téměř na 100% nebude.
Popy
  
Popynky profil, jsou tu krásně vidět její opravdové řasy.
Popy


Popy


Popy


Popy


Popy


Popy


Popy


Popy


Popy


Popy

Vkládám originální fota z internetu, aby jste měli představu, jak vypadá originální obleček a výše zmíněná židlička.

Popy


Popy


Popy


Popy
Všechny tři panenky.
Popy

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Návod na svetr v jednom kuse

Grace v ručně melírovaném tričku

Eugenia v modrém